Vă rugăm așteptați un moment...

PROACTIVE INSOLVENCY S.P.R.L. este o societate civilă profesională membră a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, fiind înscrisă în Registrul Formelor de Organizare sub nr.II 0594, având ca membri fondatori pe Ionel Tudor, avocat și pe Magdalena Tudor, consilier juridic.

Experiența de peste 16 ani în domeniul juridic și al insolvenței, completată de pregătirea continuă, profesionalismul și responsabilitatea care ne caracterizează, ne impun ca experți pe o piață în continuă dezvoltare.

Ionel Tudor a condus o echipă formată din 18 oameni și a gestionat peste 200 de dosare, în calitatea sa de practician coordonator al CONSULTOR ACTIVE SPRL, membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă înscrisă în Registrul Formelor de Organizare a Profesiei II cu nr. 0094, încă de la înființarea acesteia din anul 2006 și până în anul 2012.

Totodată, practicianul în insolvență Ionel Tudor gestionează și dosarele FINCONTA CONSULTING S.P.R.L., membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă înscrisă în Registrul Formelor de Organizare a Profesiei II cu nr. 0078.

PROACTIVE INSOLVENCY S.P.R.L. a stabilit colaborări și parteneriate cu alți practicieni în insolvență, avocați, consultanti fiscali, experți evaluatori, formând o echipă caracterizată de profesionalism, promptitudine și responsabilitate maximă.

Serviciile juridice sunt oferite de către avocați – membri ai Baroului București, ale căror cabinete sunt asociate cu PROACTIVE și care acoperă toate ramurile juridice de interes, inclusiv dreptul civil și comercial, contencios administrativ și fiscal, recuperarea debitelor, insolvență și reprezentarea în instanță în cadrul litigiilor.

Asociații, angajații și colaboratorii societății noastre sunt membri recunoscuți de următoarele organizații profesionale naționale și internaționale:
- Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România ( UNPIR )
- Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România ( CECCAR )
- Asociația Națională a Evaluatorilor din România ( ANEVAR / UNEAR)
- Avocați – membri ai Baroului București

Creat de Tuxit.